BoomBox

Muziek is overal om ons heen. Of het nou de nieuwste hits uit de top-40 zijn, of eigen gevonden muziek is via Spotify of iTunes, er bestaat niets mooiers dan je dag verrijken met je eigen muziek. De digitale wereld waar we dag en nacht mee in contact staan, biedt voor ieder wat wils om de soundtrack van het leven aan te vullen, maar het delen van muziek blijft lastig. Telefoons hebben een bijzonder oppervlakkig en zwak geluid en het staan met oordopjes in je oren is het ook lastig om je groep vrienden nieuwe muziek te laten horen.

Met de BoomBox zijn deze problemen verleden tijd. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon of mp3-speler aansluiten en de muziek klinkt door de boxen. Hoe hard je hem daarbij ook zet, het geluid dat de boxen produceren is altijd zuiver met het resultaat dat iedereen los kan gaan op jouw eigen playlist. Daarnaast is de BoomBox met alle gemak overal mee naar toe te nemen. Het opladen van de lithium-ion-accu leidt tot wel vijftig uur speeltijd, dus of je nou in de buurt bent van een stopcontact of niet, je hebt altijd de mogelijkheid om naar je favoriete muziek te luisteren en deze te delen met iedereen om je heen. Tel daarbij het strakke, houten design op en je weet dat je niet meer zonder de BoomBox kunt.

Plug to play.

Speel en luister alles met de BoomBox waar je maar wil. Dankzij de mini jack-aansluiting kun je alle muziek die je hebt afspelen vanaf je smartphone of mp3-speler. Deze kan makkelijk opgeborgen worden in het opbergvakje van het apparaat. Ook kan de BoomBox dienen als versterker voor bijvoorbeeld je laptop of een ander audio- of videoapparaat.

Share it.

Deel de muziek met iedereen die je kent. De BoomBox heeft een 12 volt accu waardoor het volume een groter bereik heeft dan dat van vergelijkbare producten en kan qua volume vergeleken worden met de kracht van een autoradio. Dankzij de ingebouwde speakers en basreflexbuizen blijft het geluid zuiver, ook als hij op zijn hardst wordt gezet. Met de blijvende support van de mini-jack in smartphones en laptops zal de BoomBox nog jarenlang meegaan en kun je je muziek blijven delen!

Everywhere.

Of het nou bij het zwembad, op het terras of in de woonkamer is, de BoomBox komt overal tot zijn recht. Het audioapparaat is relatief licht omdat hij voor het grootste gedeelte van duurzaam hout gemaakt is. Dankzij de draagband kan hij makkelijk over de schouders gedragen worden. De BoomBox kan dus met alle gemak overal mee naar toe.

With anybody.

Tijdens de pauze op school, op het strand of in bad: met wie je ook bent, muziek is er om te delen met anderen. Er is altijd wel behoefte aan sfeer. En als je vrienden toevallig zelf iets willen laten horen, dan is het een kwestie van plug and play. Er is geen gehannes met cd’s of bandjes. Alles wat er nodig is, is een smartphone met muziek. In de digitale wereld waarin we nu leven, kan het niet gemakkelijker.